FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

 

Nieuwsgierig naar de geschiedenis van het dorp? Of wilt u meer weten over de drooglegging van de Noordoostpolder? Of bent u op zoek naar oude krantenberichten?

FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder heeft een Historisch Informatie Punt. Hier kunt u het antwoord op dit soort vragen vinden. Ook zijn heel veel materialen bijeengebracht die te maken hebben met de korte geschiedenis van de Noordoostpolder. Bovendien staan hier de jaargangen van ‘De Noordoostpolder’ van 1947 tot 2009 ter inzage. En verder draait er altijd een informatieve film over de drooglegging van de polder of anderszins gerelateerde onderwerpen uit de historie.

 

Voor de invulling van het Historisch Informatie Punt werkt FlevoMeer Bibliotheek nauw samen met Canon De Noordoostpolder. Maar ook met andere organisaties op historisch gebied. Ook worden er met enige regelmaat lezingen over lokale onderwerpen georganiseerd.

FlevoMeer Bibliotheek is elke dag geopend om 9.30 uur, op maandag, woensdag en vrijdag tot 20.00 uur, op dinsdag en donderdag tot 17.30 uur en op zaterdag tot 16.00 uur.

 

Delen
Delen